veel te vertellen

Vandaag heb ik de Nederlandse Breidagen bezocht. Zo leuk, zoveel ook, overal kleurige wolletjes. Een walhalla voor de breisters.
Ik had een klein boodschappenlijstje, er stond maar één dingetje op. Een bol effen sokken wol die passend was bij een bonte bol die ik al had. Maar ja, zo veel sokkenwolletjes, zoveel keus… dan koop je andere sokken wol met bijpassen effen garen!
Ook trakteerde ik me op nieuwe sokkennaaldjes, ze schijnen de Porsches onder de breinaalden: Knitpro Karbonz. Deze naalden hebben een messing punten en koolstofvezel tussenstukjes.
Hier mijn buit, ja ook dat leuke koffertje waar precies een breiwerkje in kan. Verder heb ik een klosje macramé draad meegenomen voor mijn schoondochter en twee verrassinkjes die ik natuurlijk niet laat zien, maar waar ik zelf erg blij van werd!De stand van mijn breivriendinnen even op gezocht om ‘dag’ te zeggen. Hun kraam zag er weer zo sfeervol uit! Lindelicht.Ook al was het erg druk, ik kon mijn pad wel vinden. Overal waar je keek veel kleuren. Ik ontdekte op een stand een mandje van indie dyer Undercover Otter, zij is echt van de felle kleuren. Een indie dyer is ‘an indipenpendent dyer, someone who dyes yarn or fiber on a small scale’. Ik houd wel van die zuurstokkleuren!


En hier nog wat foto’s van al het moois:


Wat me opviel was deze stand, of nee, het was een karretje van Holland Creatief. Geweldig, zo’n winkeltje op wielen.


Met eigenaresse Antje (ik weet niet of het haar eigen naam is…) had ik een gezellig klein gesprekje. Op haar Instagram betere foto’s van dit wagentje.


Een paar uur op de Breidag gaf me veel inspiratie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: