omslagdoek

Net als, waarschijnlijk, elke breister heb ik ook het één en ander op de pennen staan. Werkjes die zijn blijven liggen omdat andere werkjes even voorrang kregen. Het loopt bij mij op tot ongeveer acht of negen wip’s  (work in progress). Wanneer een project té lang blijft liggen kan ik het ook zo afhalen. Ruimt soms lekker op. Maar dat doe ik niet met dit project. Een omslagdoek van alpaca wol. Ik heb het, na een tijdje stil te hebben gelegen, weer opgepakt.
 :
Het is zoooo zacht die alpaca wol! Fijn om mee te breien. Ik ben een klein eindje op weg. Je begint namelijk aan de onderkant van de doek, wat betekend dat ik 363 steken op de naald heb staan. Het duurt dan ook eventjes voor je een toer hebt uit-gebreid.
 :
Maar het patroon is niet moeilijk en breit wel lekker weg.
 :
Na het ajourstuk van de doek laat ik het donkerrode terugkomen en dan voeg ik ook zwarte banen toe. Lekker warm voor de komende herfst! Want dan hoop ik deze omslagdoek toch echt wel af te hebben. Wordt vervolgd dus!

Advertenties

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Anita
  Mei 12, 2017 @ 13:51:41

  De kleuren zijn prachtig!👍

  Beantwoorden

 2. stella
  Mei 13, 2017 @ 15:55:51

  ooo wat een heerlijke kleuren maar ik zit toch gelijk te puzzelen ik weet dat jij veel met verschillende kleuren werkt, maar hoe verwerk je nu die donkerrood in je patroonsteken? warme groet stella

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: