arm vriendje

Het loopt tegen het einde van het jaar. En helaas hoort daar ook het afsteken van vuurwerk bij. Onze stabijna is hier niet blij mee. Integendeel! Al vorige week had hij bij zijn avondwandeling weigeringen. Met hondensnoepjes was hij dan nog wel tot een ommetje te porren. Maar gisteren overdag, tijdens een wandeling door het bos, werd er in het dorp knal-vuurwerk afgestoken. Chiqo had de pas er aardig in en wilde naar huis. Vandaag tijdens ons tochtje naar het bos werd er alweer geknald. Dus Chiqo had het al hij niet te ruim. In het bos blijft hij dan steeds staan.
20151229_113459 Ik loop stug door en uiteindelijk volgt hij dan wel. Zo lastig! (foto hierboven: ’t stipje op eind van het pad is Chiqo)
Ik snap de lol van knal-vuurwerk niet. Ik vind het zo vervelend voor Chiqo dat hij zo angstig is. Voor een hond is het toch het leukste van de dag om lekker door het bos te struinen. Voor ’t baasje ook trouwens. Helemaal met dit prachtige weer!
Grrrr, stom vuurwerk!
20151229_114455

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

  1. Dientje
    dec 29, 2015 @ 16:17:44

    Die Stabijna van mij heeft al weken kuren. Een knalletje, ook ver weg is al funest. Deze week is het helemaal bal. ‘S morgens heel vroeg het nog wel, maar voor de rest een plasje in de tuin. Van 4x poepen naar 1x. Alleen knallen op 31-12 mag van mij, maar helaas werkt het niet zo. Veel succes de komende dagen. Gr. Dientje (dientjes.blogspot.nl)

    Beantwoorden

  2. Trackback: even wat kwijt | froukje's weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: