verrassingen

Alhoewel ik helemaal niet jarig was gisteren kreeg ik wel een paar cadeautjes. Ik ben sinds 2014 namelijk op 25 juni jarig. Ja, dat kan hoor, gewoon tegen iedereen zeggen dat ik alleen nog mijn halve verjaardag vier. Ik heb overigens geen problemen met ouder worden. Meestal gaat ouder worden hand in hand met wijzer worden dus daar is niets op tegen. Ik heb ook geen problemen met grijze haren, rimpels of ’t hangen van vel hier en daar.
Volgens de burgelijke stand ben ik gister 47 jaar geworden.
Ik was blij verrast dat ik van Wessel en Julia een prachtig breiboek kreeg van Arne en Carlos, Noors Breien. 20151226_104043Prachtig vormgegeven en overvol met Noorse patronen.
20151226_104126Maar daarnaast kreeg ik ook een mandje van m’n zus. Een mandje met een enorme bol wol. Dat de bol zo groot is komt omdat ze er allerlei dingen in heeft gewikkeld. Wanneer ik ga breien met de wol komen de cadeautjes vanzelf tevoorschijn. Zo leuk! Er zitten ook twee losse pakjes bij. Die mogen pas open wanneer het cijfer in de bol tevoorschijn is gebreid. En ja ik luister  altijd  meestal naar mijn zus dus zal ik me moeten beheersen om niet de pakjes nu al uit te pakken… Maar heel snel ermee gaan breien dus!
20151226_103856Voor de kerst kwamen we nog bij elkaar met de breibende. Jammer, dat we niet helemaal compleet waren. A. had voor ons allemaal een prachtige cyclaam meegebracht, van M. kregen we een mooi kerstlichtje en H. had ook voor ons allemaal wat mee. Wel heel leuk! Een kerstbal met een piepklein strengetje garen erin. Een kaartje erbij met “in geval van nood, het glas breken”. Bij het zien van mijn wol-voorraad hoef ik niet bang te zijn ooit die mooie bal te moeten breken.
20151226_110338

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: