sszs

Gister mocht ik weer op pad voor de stichting SSZS (Samen Sterk Zonder Stigma) Ik schreef er al iets over in mijn vorige blogje. Samen met een mede-ambassadeur en journalist Paul gingen we naar Mike Boddé. Een bijzonder gesprek moet ik zeggen. Boddé heeft geen vooroordelen over psychishe aandoeningen omdat hij zelf aan depressies leed. En hij is altijd al open over zijn depressieve periode geweest. Heeft er zelfs een boek over geschreven. Boeiend om met hem van gedachte te wisselen.
2015-01-07 11.46.03Ik was in de auto gegaan omdat het adres van Boddé toch wel ver van het station was. Als ik eerlijk ben is het aantal keren dat ik, zelf rijdend, buiten de provincie kom op twee handen te tellen. Gelukkig vertelde de mevrouw van de navigatie mij de weg. Werd niet boos toen ik een te vroege afslag nam omdat ik haar niet goed begreep. Nee, rustig vroeg ze me om te keren en pakte de weg vriendelijk weer op.
De terugweg was anders. Mevrouw Navigatie had de energie niet meer om me naar huis te begeleiden. Ik ging maar op pad en zowaar lukte het me om zelf de weg terug te vinden. Toen ik de vertrouwde plaatsen op de borden zag staan voelde ik toch wel een soort van trots. Ik, Froukje, rijd zomaar naar Utrecht, heb afspraken met onbekende mensen en ga in gesprek met bekende Nederlanders. Doe aan research en maak verslagen. Met andere woorden: een ambassadeur in actie!

1 reactie (+voeg die van jou toe?)

  1. annekr
    jan 07, 2015 @ 10:55:56

    Goed bezig Froukje

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: